kun je je introduceren?-Diecast & speelgoedvoertuigen

kun je je introduceren?-Diecast & speelgoedvoertuigen

Ik sprak over mijn eerste reis naar en in Japan in een interview die Travel by Liv met mij had

Selecteer een van de pakketten

Het publiek van Abunai! was wel voorbereid op een heftige show leek Kyoko dit ook door te trekken in haar eigen soloproject

Samen tv-kijken op de bank, alleen ondergedompeld in een film
of ’s avonds laat nog een serie kijken op je tablet in bed? Wat je tv-voorkeuren ook zijn: bij Canal Digitaal zie je heel veel zenders op heel veel schermen.

Ben je in je vakantiehuis of woon je in het buitenland? Het volgen van je favoriete Nederlandse tv-progamma kan gewoon doorgaan. Tv van Canal Digitaal kent (bijna) geen grenzen.

Ontdek het meest complete basispakket thuis op de bank. Met interactieve tv van Canal Digitaal kijk je tv via je razendsnelle internetverbinding en heb je toegang tot veel handige interactieve diensten zoals Begin Gemist en TV Gemist.

Met de Canal Digitaal TV App kijk je alles van tv live op je telefoon, tablet of laptop. Of stream je favoriete programma’s met Chromecast of AirPlay naar je tv om ze op een groter scherm te zien. Kijken kan wel met 5 tegelijk.

betraden het grote podium om het (internationale) publiek te laten zien wat ze in huis haddenook een van de titels op haar album

Zo beoordelen klanten van Canal Digitaal ons product en onze service

Liveverslag: AVO J-Music Festival 2018