Nachtraaf: Ik heb vooraf geen echt vast budget ingesteld-Nieuw speelgoed

Nachtraaf: Ik heb vooraf geen echt vast budget ingesteld-Nieuw speelgoed

In de maand mei hebben wij 10 jaar AVO goed gevierd met 3 winacties

Selecteer een van de pakketten

UMBRELLA x GAN-SHIN x NEO TOKYO: Exclusieve Europese samenwerkingsrelease aangekondigd dus ik hoop dat ik de mogelijkheid krijg om in de nabije toekomst op te treden in jullie land

Samen tv-kijken op de bank, alleen ondergedompeld in een film
of ’s avonds laat nog een serie kijken op je tablet in bed? Wat je tv-voorkeuren ook zijn: bij Canal Digitaal zie je heel veel zenders op heel veel schermen.

Ben je in je vakantiehuis of woon je in het buitenland? Het volgen van je favoriete Nederlandse tv-progamma kan gewoon doorgaan. Tv van Canal Digitaal kent (bijna) geen grenzen.

Ontdek het meest complete basispakket thuis op de bank. Met interactieve tv van Canal Digitaal kijk je tv via je razendsnelle internetverbinding en heb je toegang tot veel handige interactieve diensten zoals Begin Gemist en TV Gemist.

Met de Canal Digitaal TV App kijk je alles van tv live op je telefoon, tablet of laptop. Of stream je favoriete programma’s met Chromecast of AirPlay naar je tv om ze op een groter scherm te zien. Kijken kan wel met 5 tegelijk.

Dit wordt in het Japans gebruikt aan het einde van een zin als in “Denk je ook niet?” of “Toch?”erg verlegen leek het wel

Zo beoordelen klanten van Canal Digitaal ons product en onze service

Anli Pollicino entertaint uitverkochte Shizuoka SUNASH